Orgonito gamyba

Esmė yra sumaišyti organinį su neorganiniu ir įdėti kristalą kuris sugeneruotą energiją transformuotų tik į Posityvų Orgoną su spec. tam kristalui/ams būdingomis savybėmis.

Holy Hand Granate arba Šventoji Granata.

Naudojama pakrauti namams pasirinktomis energijomis, apsaugai (ypač su geležimi – plienu), gamtai atgaivinti.

Mums reikės:

  • Poleisterio ar epoksidinės dervos ar klijų būtinai su atskiru standikliu. Girdėjau yra Vilniaus Maxima Bazėje kažkur. Glajus NETINKA.
  • Metalo drožlių t.y. metalo šiukšlių likusių nuo metalo darbų. Mažesnių už mažąjį pirštą. Gali būti aliuminis, varis, ketus – geležis, plienas – iš esmės bet koks metalas, nuo to keičiasi tik energetinės savybės. (Metalo apdirbimo gamyklos, raktų gamyba – nors, sakoma, per mažos drožlės, bet jas galima maišyti su didesnėmis) http://i39.tinypic.com/2ia4biw.jpg
  • Pagrinde neapdorotų kalnų krištolo kristalų turinčių vieną ar du galus. Įvairūs kristalai, mineralai naudojami dėl jų spec. energetinių savybių. (Iš esmės, manau, tik viena parduotuvė Vilniuje www.astromineralogija1.lt turi pakankamą neapdorotų mineralų pasirinkimą, už padorią kainą – kaip Lietuvoje. Pigiau galima gauti iš užsienio užsisakius didesnį kiekįkaip pvz.: http://www.orgonecrystals.com)

Pirmą kristalą iš kairės foto aš sudaužiau, ir kristalus sumečiau ir išmaišiau formoje, nes jis buvo apdirbtas, be išskirtinio galo, tad nelabai tiko.

http://i42.tinypic.com/fwlqtt.jpg

http://i40.tinypic.com/2cwmrmh.jpg

  • Papildomų priemonių pilti ir maišyti, formai. Piltuvo, guminių pirštinių, šaukšto, bet kokio aliejaus, liejimo formos (Martini taurė ar kt. formos iš stiklo, kartono, metalo), kaukės ar pan. apsisaugojimo priemonės nuo nuodingų garų. (Senukai, IKI, Maxima, Norfa) Respiratorius ir akiniai nelabai te padeda apsisaugoti nuo žalingų garų – reikia rimtesnės kaukės.

http://i41.tinypic.com/14iorj8.jpg

http://i44.tinypic.com/16k840i.jpg

Procedūra:

Video:

http://www.youtube.com/watch?v=kCOic3MuVLQ

  1. Pažiūrim ar metale nėra jokių kitų priemaišų (rūdys nesvarbu).
  2. Apsiskaičiuojam kiek ko reikės. Metalo ir glajaus santykis turi būti apie 50/50.
  3. Pakraunam kristalus (kas kaip moka), suteikiam jiems tikslą – gydyti ar pan.
  4. Sutepam formą aliejumi ar pan skysčiumi, kad sustingusi forma nepriliptų prie kraštų (geriau iš abiejų formos pusių).
  5. Užsidedam pirštines, kaukę.
  6. Atidarom glajų ir jį pamaišom kol taps skystas. Įpilam jo į piltuvą.
  7. Įpilam į piltuvą apskaičiuotą kiekį standiklio, gerai išmaišom. Jei įpilsime per daug tai forma sustings gana greitai (3-4val), bet gali būti įtrūkimų, kurie estetiškai gali atrodyti negražūs, bet efekto nesumažina. Jei įpilsime per mažai tai forma ilgai stings, bet sustings (dieną?), ji bus solidesnė ir oro burbuliukai bus tikrai pasišalinę.
  8. Įpilam į formą metalo drožlių, kad laikytųsi kristalas – patartina dvigalis, su teigiama viršūne aukštyn, neigiama – žemyn (jei neišeina atskirti tai neesmė). Įstatom kristalą ties viršūne. Užpilam glajumi kol nebesimato drožlių ir vėl pilam drožlių, glajaus kol beveik pasiekiam viršų.
  9. Išdėstom keturis kristalus į keturias puses kaip + (nebūtinas punktas, bet taip sukuriama daugiau energijos). Užpilam drožlių ir pripilam glajaus iki pat viršaus, kad sustingus būtų lygus paviršius.
  10. Padedam stingti, geriausia prieš saulę. http://i42.tinypic.com/345c0vm.jpg
    http://i42.tinypic.com/zjjv5x.jpg
  11. Kai matom, kad jau sustingę tai apverčiam formą ir dar palaikom, galima padaužyti, įdėti į šaldytuvą, kad greičiau atkibtų.
    http://i41.tinypic.com/2it4x8i.jpg http://i44.tinypic.com/9zn3pl.jpg

Tags: , , , ,

3 Responses to “Orgonito gamyba”

  1. modest sako:

    Turėkit omeny, kad nereikia daužyti kalnų krištolo ir sudaužius supilti į formą, čia tik mano variacija, gal net nelabai tikusi. Sėkmės. :)

  2. Sam sako:

    Kiek skaičiau, svarbu kiekvienas veiksmas, ir spiralę varinę reik teisingai susukt ir t.t. Gal žinot kokių gerų psl , kur informacija apie gamybą būtų tikra? tinka bet kokios kalbos ;)