BOTA Taro kursas

Turiu be galo gerą ezoterinį Taro mokymo kursą. Jis parašytas pagal Golden Dawn (NE Crowley, bet tai ne bėda) analogijas ir priklauso uždaram Builders of the Adytum (BOTA) ordinui. Atsirado žmonių kurie jį nuskenavo. Kursas rekomenduojamas ir James Eshelman iš Temple of Thelema ordino, forumo vadovo, mat jis jį irgi baigęs senai ir kol kas per daug metų nėra radęs geresnio kurso. Aš kol kas irgi geresnio neradau.
Jis moko valdyti intenciją, vaizduotę, naudotis kortų energija atliekant meditacijos, koncentracijos, rekapituliacijos ir kt. praktikas. Paprastos ir daug laiko nereikalaujančios praktikos, bet jas reikia atlikti kiekvieną dieną.

Kursas prasideda 7 pamokom apie intencijos valdymą. Praktiškai patikrinau.

Po to 11 pamokų supažindina su 22 Didžiaisiais Taro arkanais. Pasinaudojus aprašytom įdėjom galima susisiekti su kortos energija koncentruojant dėmesį. Dalinai praktiškai patikrinau. Naudoti kartu su šiais aprašymais:

http://www.botaineurope.org/en/tarot/Tarot.htm
http://www.botaineurope.org/en/corresp.html

Toliau dar neperžvelgiau, kaip minėjau, kursas labai praktiškas, tad reikia praktikuoti, o ne negyvai užsiskaityti. Visiems rekomenduoju užmesti akį – logiška sistema.

Medžiaga yra čia:
http://www.failai.lt/s63dnqynnnqc/BOTA.zip.htm

Pradedam nuo 7 pamokų. Po to 5 min. į dieną medituojam Taro kortą 3 dienas. Kas 3 dienas keičiam, pradedam nuo Kvailio – 0. Įdėja stebėti kaip pasirinkta korta keičia realybę.

Tags: , , ,

One Response to “BOTA Taro kursas”

  1. Themis sako:

    Gal galima būtų gauti tą kursą? Failo ties nuoroda jau nebėra… :)